Het weerbericht

Widget door Weerplaza

Nu op RPL: Bellamy Brothers - Lord Help Me Be The Kind Of Person (My Dog Thinks I Am)

Vrouwen EK bedreigd door IS

Logo Voetbal 5Op 16 juli begint het EK vrouwenvoetbal. Er komen sterspeelsters van tal van Europese topclubs naar Utrecht. De aftrap is de openingswedstrijd tussen Nederland... en Noorwegen in stadion de Galgenwaard.

Woensdag verscheen in diverse media het bericht dat IS (Islamitische Staat) zogeheten lonely wolves (terroristen die alleen werken) heeft opgeroepen om een aanslag te plegen bij de wedstrijd Engeland-Schotland op 19 juli. Volgens het AD is een oproep onderschept op Telegram, een chatapp dat door aanhangers van IS wordt gebruikt. De Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid neemt het bericht serieus en stelt dat er bij grote evenementen altijd extra veiligheidsmaatregelen worden genomen.

Utrecht is gastheer voor vier wedstrijden: 19 juli volgen Engeland-Schotland, 22 juli Frankrijk-Oostenrijk en 25 juli Rusland-Duitsland.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Brandweer naar Woerden, Maltakade in verband met schoorsteenbrand
Brandweer naar Bodegraven-Reeuwijk, A12 38.6 in verband met aanrijding
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,37j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,17j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
Brandweer naar Nieuwerbrug, Korte Waarder in verband met Gebouwbrand woning Gewenst: Versterking van 1 bluseenheid