Het weerbericht

Widget door Weerplaza

Nu op RPL: Bellamy Brothers - Lord Help Me Be The Kind Of Person (My Dog Thinks I Am)

Bekertegenstanders bekend

Logo KNVBDe KNVB heeft deze week de indeling van de voetbalploegen die meedoen aan de bekercompetitie bekend gemaakt. Daarbij staan er toch wel een aantal leuke streekderby’s op de rol. Sportlust opent het bal met wedstrijden tegen Brederodes uit Vianen, JSV Nieuwegein en het Vleutense PVCV. Voor vv Montfoort staan SCH uit Harmelen, Nieuwkoop en CSW uit Wilnis op het menu. Het Zegveldse Siveo is gekoppeld aan Alphia, Gouda en Zwammerdam, terwijl vv Kamerik de degens gaat kruisen met Dilettant uit Krimpen aan de Lek, de zaterdagvoetballers van de Rotterdamse fusieclub AGE-GGK en Nieuwerkerk.
Nieuwbakken vierde klasser SC Woerden komt in de wei (of kunstgras) tegen Moordrecht, Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel en tegen Waarder en Driebruggen Samen (WDS).
FC Oudewater, vv Linschoten, Bergambacht en Schoonhoven gaan in een poule strijden om een plekje in de volgende bekerronde. Voor het Woerdense VEP liggen de belagers wat verder uit de slinger: AGE-GGK uit Rotterdam, Altior uit Ter Aar en FC IJsselmonde. De voetballers van MSV uit Montfoort tenslotte moeten behalve naar het Utrechtse UVV, ook nog de strijd aanbinden met FC Aalsmeer en HBC uit Heemstede.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Brandweer naar Woerden, Maltakade in verband met schoorsteenbrand
Brandweer naar Bodegraven-Reeuwijk, A12 38.6 in verband met aanrijding
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,37j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,17j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
Brandweer naar Nieuwerbrug, Korte Waarder in verband met Gebouwbrand woning Gewenst: Versterking van 1 bluseenheid