Het weerbericht

Widget door Weerplaza

Nu op RPL: Backstreet Boys - Anywhere for you

Siveo verliest nipt in Zwammerdam

Logo SiveoSiveo heeft in de bekerwedstrijd bij derdeklasser Zwammerdam geen slecht figuur geslagen. Via een 1-1 ruststand trokken de Zegvelders uiteindelijk wel aan het kortste eind. 

In het eerste half uur was het groen-witte Zwammerdam dat domineerde en ook mogelijkheden kreeg. In die fase was het Siveo-goalie Erik Streng die de geel-blauwen met enkele prachtige reddingen op de been hield. Maar ook Siveo was bepaald niet ongevaarlijk en was later ook dichtbij de openingsgoal. Die viel uiteindelijk in de 40e minuut in het voordeel van de groen-witten.

Mark van Zoest scoorde uit een scrimmage voor het Zegveldse doel de 1-0 voor de thuisclub. Net voor de thee trok Siveo dat nog even recht toen spits Wesley Voorend de bal netjes op de borst opving en vervolgens de goalie verraste (1-1).

De eerste fase na de rust was voor Siveo en het kreeg toen onder meer via Wesley Voorend de kans om op voorsprong te komen. Na een korte onweerstop kwam er ook weer wat meer evenwicht. Uiteindelijk was het Zwammerdammer Lars Kremer die het gerommel in de Zegveldse defensie afstrafte en de Dammenaren naar de 2-1 zege schoot.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Foto’s: Dick van den Hoeven

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Brandweer naar Woerden, Maltakade in verband met schoorsteenbrand
Brandweer naar Bodegraven-Reeuwijk, A12 38.6 in verband met aanrijding
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,37j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,17j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
Brandweer naar Nieuwerbrug, Korte Waarder in verband met Gebouwbrand woning Gewenst: Versterking van 1 bluseenheid