Het weerbericht

Widget door Weerplaza

Nu op RPL: Van Dik Hout - Stil In Mij

Sportlust boekt bekerwinst op Brederodes

Logo SportlustOok de tweede bekerwedstrijd van Sportlust is geëindigd in een overwinning. Brederodes was het slachtoffer en werd met een nederlaag naar Vianen teruggestuurd.

Voor het begin van de wedstrijd brak de hemel open en stortte de regen met bakken naar beneden en moesten de spelers op alle velden er vanaf vanwege het onweer en bliksem. Het hoofdveld had moeite om de waterstroom te verwerken en hier en daar kwam het net aangelegde kunstgras omhoog. De wedstrijd werd een half uur uitgesteld en uiteindelijk na lang wikken en wegen kon de wedstrijd toch beginnen.

Sportlust pakte gelijk het heft in handen, hoewel Brederodes zich niet onbetuigd liet. De scheidsrechter had even moeite om de wedstrijd onder controle te krijgen, maar iedereen kon zich net op tijd aanpassen aan het veld.

Na een half uur scoorde Sportlust via een indraaiende hoekschop: 1-0 en niet veel later omspeelde Jeroen Merk de keeper en kon de 2-0 binnen tikken.

Na rust begon Sportlust niet lekker aan het tweede bedrijf. Brederodes liet tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer noteren, maar invaller Mike Vrolijk maakte aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 te maken.

Foto: Sportlust-TV
20170909 151843

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Brandweer naar Woerden, Maltakade in verband met schoorsteenbrand
Brandweer naar Bodegraven-Reeuwijk, A12 38.6 in verband met aanrijding
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,37j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,17j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
Brandweer naar Nieuwerbrug, Korte Waarder in verband met Gebouwbrand woning Gewenst: Versterking van 1 bluseenheid