Het weerbericht

Widget door Weerplaza

Nu op RPL: Backstreet Boys - Anywhere for you

Rohda’76 simpel langs Ommoord

Logo Rohda76 BodegravenIn de tweede bekerwedstrijd hoefde Rohda’76 niet tot het gaatje te gaan om de volle winst over de streep te trekken. SV Ommoord had op het Bodegraafse kunstgras weinig in te brengen.

Ringo van den Berg, dit seizoen overgekomen van De Rijnstreek,liet een goede indruk achter tegen de Rotterdammers. Door een blessure miste de nieuwkomer de start van het seizoen. Spelend vanaf de rechterflank toonde de nieuwkomer zich een aanwinst voor het team van coach Boris van Es.

Na een vlot lopende aanval bereidde Van den Berg keurig de 1-0 van Roy Snijder voor en zelf zette hij zijn handtekening onder de derde treffer. De 2-0 kwam van de voet van Steven Holthuijsen. De mee naar voren gekomen verdediger lobde de bal bekwaam over de uitkomende doelman heen: 2-0.

Op dat moment telden de bezoekers nog maar 10 veldspelers. De scheidsrechter trok voor een vliegende tackle op de enkels van Van den Berg een rode kaart. Die overtalsituatie leverde in de tweede helft nog een derde treffer op: 3-0.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Brandweer naar Woerden, Maltakade in verband met schoorsteenbrand
Brandweer naar Bodegraven-Reeuwijk, A12 38.6 in verband met aanrijding
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,37j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol Wrd zkt ivm vermissing vanaf Schermerhorn-lanen, dame,17j,Indisch uiterlijk,krt donker haar,lichte https://t…
Brandweer naar Nieuwerbrug, Korte Waarder in verband met Gebouwbrand woning Gewenst: Versterking van 1 bluseenheid