Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Kerkomroep Radio Ghost Town

Kerkomroep Revival2


Radio Ghost Town, het jongerengeluid van de SOKW

Uitzending: Zaterdag 19.00 - 20.00 uur


 

Radio Ghost Town: The Salvation Station

Het jongerenprogramma Radio Ghost Town wil met inspirerende en bemoedigende muziek God eren en Zijn woord verspreiden. Het programma is iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur overal te beluisteren via www.rplwoerden.nl/live. Voor Woerden en omgeving kun je ook luisteren via 107.1FM in de ether en 101.9FM op de kabel.

Tijdens het programma kun je luisteren naar veel muziek van christelijke artiesten zoals Hillsong United, Trinity. MercyMe, Mandisa, Gerald Troost, Jamie Grace en Chris Tomlin. Maar ook Capital Kings, Lecrae, Unspoken, for King & Country en Matt Maher komen voorbij. En natuurlijk nog veel meer! Je hoort ook welke christelijke artiesten de komende periode een concert geven in Nederland en iedere week wordt de top 3 van christelijke nummers gedraaid.

Naam
De naam Radio Ghost Town is een knipoog naar Geestdorp en naar het gelijknamige lied van de Canadese band Newworldson. De Ghost verwijst naar de Heilige Geest, waarin we met muziek Zijn woord mogen verkondigen. Zijn woord van verlossing in jouw uurtje met christelijke hits!

Contact
Radio Ghost Town is te volgen via Twitter: www.twitter.com/radioghosttown. Via Twitter kun je ook jouw verzoeknummers doorgeven. Dit kan ook via het contactformulier op www.sokw.nl/contact.

Radio Ghost Town is een programma van de Stichting Omroep Kerken Woerden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties