Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Kerkomroep Radio Ghost Town

Kerkomroep Revival2


Radio Ghost Town, het jongerengeluid van de SOKW

Uitzending: Zaterdag 19.00 - 20.00 uur


 

Radio Ghost Town: The Salvation Station

Het jongerenprogramma Radio Ghost Town wil met inspirerende en bemoedigende muziek God eren en Zijn woord verspreiden. Het programma is iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur overal te beluisteren via www.rplwoerden.nl/live. Voor Woerden en omgeving kun je ook luisteren via 107.1FM in de ether en 101.9FM op de kabel.

Tijdens het programma kun je luisteren naar veel muziek van christelijke artiesten zoals Hillsong United, Trinity. MercyMe, Mandisa, Gerald Troost, Jamie Grace en Chris Tomlin. Maar ook Capital Kings, Lecrae, Unspoken, for King & Country en Matt Maher komen voorbij. En natuurlijk nog veel meer! Je hoort ook welke christelijke artiesten de komende periode een concert geven in Nederland en iedere week wordt de top 3 van christelijke nummers gedraaid.

Naam
De naam Radio Ghost Town is een knipoog naar Geestdorp en naar het gelijknamige lied van de Canadese band Newworldson. De Ghost verwijst naar de Heilige Geest, waarin we met muziek Zijn woord mogen verkondigen. Zijn woord van verlossing in jouw uurtje met christelijke hits!

Contact
Radio Ghost Town is te volgen via Twitter: www.twitter.com/radioghosttown. Via Twitter kun je ook jouw verzoeknummers doorgeven. Dit kan ook via het contactformulier op www.sokw.nl/contact.

Radio Ghost Town is een programma van de Stichting Omroep Kerken Woerden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties