Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

7 t/m 10 april – Zing mee met het Opera Viva

Logo Klooster1Opera is springlevend en daarom introduceert Opera Viva van zondag 7 t/m woensdag 10 april 2019 het allereerste Opera Viva Festival in Woerden. Om de traditionele operaproductie van...

Opera Viva tot een succes te maken zijn we op zoek naar zangers en zangeressen.

Het Opera Viva Festival met Carla Regina als artistiek leider is een bijzonder festival voor jong en oud, voor iedereen die van muziek en opera houdt en dat maar liefst vier dagen lang. Het wordt een mix van allerlei optredens in Het Klooster met een bijzondere opening op zondag, de genomineerde soloproductie ‘Naked’ van Carla Regina, de amateurproductie Een Groene Hart Opera, diverse optredens op verschillende plekken in de stad, kidsworkshops en meer.

Voor de productie van het Opera Viva gezelschap zijn ze op zoek naar (semiprofessionele) zangers en zangeressen. Om mee te doen aan dit unieke festival vragen we een bijdrage 50 euro om de kosten te dekken. De start van de repetities is in de derde week van januari 2019. Aanmelden info: .

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties