Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

23 jan t/m 2 feb - De Nationale Voorleesdagen

Logo Voorlezen 2Van 23 januari t/m 2 februari zijn het De Nationale Voorleesdagen. Kom met je kindje naar de bibliotheek en maak kennis met kater Harry. ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmer is ...

Prentenboek van het Jaar 2019.
In alle vestigingen van bibliotheek Het Groene Hart zijn kindjes, samen met hun ouders, welkom bij een levendig voorleesavontuur. Er zijn vertelplaten, de kinderen gaan zelf langs een parcours om Harry te zoeken in de bibliotheek, er zijn liedjes en dansjes.
Voor kinderen van 2 tot 6 jaar en aanschuiven is gratis.

Harmelen: woensdag 23 januari 10:00 – 11:00 uur;
Woerden : vrijdag 25 januari 10:00 – 11:00 uur;
Kamerik : maandag 28 januari 15:30 – 16:30 uur;
Zegveld : dinsdag 29 januari 15:30 – 16:30 uur.

Alle kinderen van 2-6 jaar kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. De winnaars krijgen het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ en een Harry-vingerpoppetje.
Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek.
Kinderen t/m 6 jaar die lid worden tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgen een Harry-vingerpoppetje cadeau.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties