Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

27 jan - ‘Kerkopschootdienst’ in de Maranathakerk

Logo PKN MaranathakerkOp zondagmorgen 27 januari om 11.00 uur wordt er in de Maranathakerk te Woerden een speciale kerkdienst voor de allerjongste kinderen gehouden.

Voorgangers zijn Lydia Joppe en ds. Hans Berkheij. De muzikale leiding is in handen van Marnix van der Ploeg. De dienst zal alles met elkaar zo’n twintig minuten duren.

Het is voor de tweede maal dat een dergelijke dienst gehouden wordt. De eerste keer waren er zo’n 35 kinderen met hun ouders.

“Het zijn sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0 tot ongeveer 4 jaar. Het heet ‘Kerk op schoot’ omdat de kleine kinderen bij de ouders of grootouders op schoot mogen zitten”, leggen de beide voorgangers uit.

Deze keer staat het verhaal van Abraham centraal. Aan het einde van de dienst wordt er zelfs een klein feestje gevierd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties