Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

18 feb – Nieuw Woerdens koor zoekt leden

koor lsiaWoerden wordt, als het aan Yolanda Brouwer (inzet) ligt, weer een koor rijker. Yolanda, bij velen bekend als de dirigente van Koor Bravour, gaat starten met een nieuw koor ....

onder de naam “Vocalgroup Lsia”. De intentie is om met een gemengd koor van alle leeftijden gezellig (meerstemmig) te zingen. Naast de gezelligheid die erg belangrijk is zal ook worden gewerkt aan de kwaliteit want zingen wordt steeds leuker naarmate je het beter kunt. Het genre wordt niet vastgelegd maar zal voornamelijk worden bepaald door de koorleden en kan variëren van pop tot klassiek, van musical tot kerstrepertoire.

Op maandagavond 18 februari is er bij GoedSign aan de Daggeldersweg in Woerden, aanvang half acht, een informatie- en inschrijfavond over de nieuw op te richten Vocalgroup Lsia.

Tijdens deze informatieavond zal alles worden verteld over de plannen van dirigente Yolanda Brouwer en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor de muzikale ondersteuning is er plaats voor een drum(m)(st)er en (bas)gitarist(e).
Aanmelden/info:

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties