Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

9 mrt - Gratis concert in de Bonaventurakerk

Logo BonaventuraOp zaterdagmiddag 9 maart, aanvang drie uur, wordt er in de Bonaventurakerk in Woerden een groot concert voor alle inwoners van Woerden en omgeving aangeboden door het jubilerende....

Van der Wel-IJff Fonds. Het fonds verstrekt subsidies aan instellingen, stichtingen en verenigingen die projecten organiseren voor ouderen of op een andere manier ouderen ondersteunen.

Het werkgebied is de Rijnstreek (het gebied tussen Woerden, Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn). Dit jaar bestaat het fonds 25 jaar en ter gelegenheid hiervan biedt zij dit gratis concert aan. Voor en na het concert wordt u een drankje aangeboden.

Aan het concert wordt meegewerkt door Harmonie De Vriendschap uit Woerden en koor Fabulous uit Bodegraven. De solisten die meewerken zijn sopraan Anke Smits, organist Ad van Pelt en violiste Lotte Stikvoort. Het samengestelde programma is zeer gevarieerd en zal veel mensen aanspreken. Ook zal burgemeester Molkenboer een toespraak houden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties