Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droog en zon

Na de tropische dag van gisteren wordt het vandaag minder warm maar nog wel zomers. Het is zonnig, in de middag ontstaan er stapelwolken. De matige wind is west. De temperatuur wordt vanmiddag 25°C. In de avond zon maar minder warm. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 13°C. Woensdag is het ook zonnig. Later op de dag trekt er sluierbewolking over. Met 25°C is het zomers warm.

Foto: Anno Visser

meesj2217

Nu op RPL: RPL REGIONIEUWS

Diede de Groot: twee keer tweede

Logo Tennis4De rolstoeltennissers Diede de Groot uit Oudewater en Jiske Griffioen uit Woerden speelden de afgelopen dagen op het BNP Paribas Open De France tennistoernooi in de Franse hoofdstad Parijs.

In het damesdubbelspel stonden de combinaties Jiske Griffioen en Aniek van Koot in een compleet Nederlands finale onderonsje tegenover het koppel Marjolein Buis en Diede de Groot.
Na een enerverende partij tennis wonnen Koot en Griffioen het van Buis en De Groot, die met 6-0 en 7-6 aan het kortste eind trokken.
In het damesenkelspel speelden onze landgenoten weer een grote rol in de halve finale ging Jiske Griffioen onderuit tegen de sterk spelende Oudewaterse met 6-4, 2-6 en 7-6.
In de finale echter moest De Groot het onderspit delven tegen Yui Kamiji. Met 6-3 en 7-6 was De Groot niet opgewassen tegen Kamiji en ging de eindzege in het toernooi naar de Japanse. Ondank die tweede plaatsen was De Groot bijzonder tevreden met haar optreden in Parijs.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties