Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weekend

De barometerstand is hoog alleen ligt het hogedrukgebied op de verkeerde plek. Vandaag een noordwestelijke luchtstroming die bewolking aanvoert. Verder vandaag en dan met name in de middag een mix van wolken en opklaringen. Er staat een matige noordwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 18°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 10°C.  Zondag is het bewolkt en maar weinig ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind blijft noordwest. Met 18°C is het relatief fris.

Foto: af en toe zon

meesj2197

Nu op RPL: De Week Van Streek

Oost-Europese bedelaars terug van weggeweest

Logo Geld armoedeAfgelopen zomer waren Oost-Europese bedelaars zo vaak in het nieuws dat winkeliers in Utrecht er veel last van hadden. De burgemeester van Utrecht gaf toen aan dat overlast direct...

gemeld moest worden bij de politie of gemeente. Dat leek te helpen en in augustus was het aantal flink teruggelopen maar inmiddels neemt het toch weer toe.

De ondernemers vinden het jammer dat de gemeente de Algemene Plaatselijke Verordening niet wil aanpassen zodat het bestrijden beter uitgevoerd kan worden. Wel zien zij dat de bedelaars vaker door toezichthouders worden aangesproken, maar dat is volgens de gemeente ook alles wat men er aan kan doen.  

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @Burgernet_UT: WOERDEN: Pol. Woerden zoekt ivm vermissing man, 73jr, blank, golvend grijs haar en kalend, grijze broek, zwarte klompen,…
5/6 1806 Presentatie coalitieakkoord https://t.co/qnfqIl1k1m
5/6 1806 Presentatie coalitieakkoord https://t.co/N9NhLg2bQ4
5/ 6 1800 Presentatie nieuwe wethouders https://t.co/hl2rUr4YoD
3 jun 2300 Rijksweg A12 42.4 in verband met MNL UTR: AANRIJDING LETSEL A12 dicht tussen Waarder en Woerden