Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Warm en zon

Dankzij de depressie bij Portugal,meesj2369 als resten van de orkaan die in Florida huis hield, voert een zuidelijke luchtstroming warme lucht mee.Er is vandaag een mix van sluierbewolking en zonnige momenten. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 23°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 12°C. Dinsdag is er volop zon. De zwakke wind is zuid. Met 24°C is het bijna zomers warm.

Foto: Tonnie Morsink met sluierbewolking

 

Oost-Europese bedelaars terug van weggeweest

Logo Geld armoedeAfgelopen zomer waren Oost-Europese bedelaars zo vaak in het nieuws dat winkeliers in Utrecht er veel last van hadden. De burgemeester van Utrecht gaf toen aan dat overlast direct...

gemeld moest worden bij de politie of gemeente. Dat leek te helpen en in augustus was het aantal flink teruggelopen maar inmiddels neemt het toch weer toe.

De ondernemers vinden het jammer dat de gemeente de Algemene Plaatselijke Verordening niet wil aanpassen zodat het bestrijden beter uitgevoerd kan worden. Wel zien zij dat de bedelaars vaker door toezichthouders worden aangesproken, maar dat is volgens de gemeente ook alles wat men er aan kan doen.  

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties