Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droog en zon

Na de tropische dag van gisteren wordt het vandaag minder warm maar nog wel zomers. Het is zonnig, in de middag ontstaan er stapelwolken. De matige wind is west. De temperatuur wordt vanmiddag 25°C. In de avond zon maar minder warm. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 13°C. Woensdag is het ook zonnig. Later op de dag trekt er sluierbewolking over. Met 25°C is het zomers warm.

Foto: Anno Visser

meesj2217

Nu op RPL: Baccara - Yes Sir I Can Boogie

Inwoners Molenvliet onbewust van gevolgen

Logo Gas De inwoners van de wijk Molenvliet hebben er geen idee van hoe groot de gevolgen van gasboringen voor hen kunnen zijn. Dat zegt Wilma de Mooij...

van de Woerdense afdeling van de SP in gesprek met RPL Actueel.

Morgen wordt in de wijk geprotesteerd tegen de plannen om te gaan boren in Papekop. Het Canadese bedrijf Vermilion heeft daar plannen voor. Officieel valt die grond in de gemeente Oudewater, maar volgens de SP kunnen ook Woerdenaren de gevolgen gaan merken. Volgens de SP kunnen de gevolgen net zo groot worden als in de provincie Groningen.

De Woerdense afdeling van de partij wil ook een petitie starten tegen de boringen. Vandaag wordt de speciale website www.laathetgroenehartnietbarsten.nl gelanceerd.

Het protest start morgen om 12 uur ’s middags bij het winkelcentrum van Molenvliet.

Foto: Vermilion Energy
12 gasveld

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties