Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en wind

Een depressie bepaalt ons weer de komende dagen. Er valt vandaag regen. In de middag zijn er ook droge perioden. De matige tot vrij krachtige wind komt uit het zuidwesten. De temperatuur wordt 6°C. In de avond gaat het harder regenen en in de nacht vallen er winterse buien. Het waait flink door. Het kwik daalt naar 1°C. Donderdag is het wisselend bewolkt en vallen er buien. Tegen de avond klaar het op. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 5°C aan.

De vraag wordt in deze tijd gesteld: krijgen we een witte kerst? Het antwoord is nee!. Het blijft waarschijnlijk wel droog. Af en toe zien we de zon en de temperatuur ligt nabij de 7°C. In de nachten geenmeesj1068 vorst.

Foto van RPL: vooruit dan, nog even na genieten.

Nu op RPL: Bryan Adams & Melanie C. - When You're Gone

ESTO overrompelt Haastrecht

Logo ESTO BodegravenNa de deceptie vorige week tegen MSV’19 voetbalde ESTO zondag in Bodegraven tegen Haastrecht. Vanwege blessures, schorsing en vakantie startte ESTO met een fors gewijzigd elftal.

Direct na de aftrap waren de vingertoppen van Joey Anker nodig om een zeker Haastrechts doelpunt te voorkomen. De bal ketste tegen de lat en de rebound viel in zijn veilige armen. Zo kroop ESTO in het begin van de wedstrijd door het oog van de naald, vervolgens waren zij heer en meester op het veld. Met de rust had het makkelijk al 3-0 kunnen staan.

De tweede helft bracht na een minuut al het eerste doelpunt. Een lange bal van Gerald Dengering viel achter de Haastrechtse verdediging. Wouter-Jan Bos nam de bal direct op de schoen en liet hem onhoudbaar in de uiterste bovenhoek verdwijnen. Na een goed opgezette aanval over links plaatste Jordy Romijn Wouter-Jan Bos voor de keeper die werd omspeeld. Vanuit een moeilijke hoek schoot Bos prachtig binnen voor de 2-0 in de 75e minuut.

Haastrecht ging onmiddellijk meer naar voren spelen. Dat moesten ze echter snel bekopen met een doelpunt van Robin Groenendijk. Dezelfde Groenendijk veroorzaakte zoveel druk op de Haastrechtse verdediging dat uiteindelijk de bal in eigen doel werd gewerkt: 4-0.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg
Treinverkeer Woerden Bodegraven gestremd door wisselstoring
Politie naar Montfoort, A12 in verband met AANRIJDING LETSEL
Heidi Hartigh LijstvanderDoes en Edward Tuheteru geinstalleerd al s fractie-assistent https://t.co/Gp6JWgd90l
Veteraantreffen nr 1 evenementen top 10