Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nat

Het blijft de komende dagen nat. Vandaag gaat geleidelijk de zon achter de wolken schuil. In de middag gaat er regen vallen, waarbij in de avond winterse neerslag kan vallen. de meest zwakke wind is west? Het kwik loopt op naar 5*C. In de nacht klaart het breed op en daalt de temperatuur naar 0*C. Zondag is het bewolkt. In de loop van de middag valt er opnieuw regen. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 5*C aa. 2010 11 26 Ochtendrood omg Lubeckstraat Oldenzaal 1

 

Nu op RPL: Leon Live

Kalsbeekreunie met 2000 bezoekers

Logo Kalsbeek College1 Zo’n 2000 oud leerlingen en docenten kwamen af op de reünie van het Woerdense Kalsbeek College. Aanleiding voor de reünie is het 100-jarig bestaan van...

de school. Directeur Zwaneveld was blij met de grote opkomst. Onder de bezoekers waren oud leerlingen die later als docent aan de school verbonden waren.

De school startte 100 jaar geleden toen hoofdonderwijzer Feike Kalsbeek een extra leerjaar introduceerde na de 6e klas. Het was het eerste voortgezet onderwijs in Woerden.

In de loop van de tijd fuseerden meerdere scholen met het Kalsbeek College waaronder de Nijverheidsschool voor meisjes, de VGLO, de LAVO, de LEAO Willem-Alexanderschool en de LBO Oversingel. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties