Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nat

Het blijft de komende dagen nat. Vandaag gaat geleidelijk de zon achter de wolken schuil. In de middag gaat er regen vallen, waarbij in de avond winterse neerslag kan vallen. de meest zwakke wind is west? Het kwik loopt op naar 5*C. In de nacht klaart het breed op en daalt de temperatuur naar 0*C. Zondag is het bewolkt. In de loop van de middag valt er opnieuw regen. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 5*C aa. 2010 11 26 Ochtendrood omg Lubeckstraat Oldenzaal 1

 

Nu op RPL: Leon Live

Gemeente ontvangt Wecycle Recycle Certificaat 2016

Logo WecycleDe gemeente Woerden heeft van Wecycle het Wecycle Recycle Certificaat 2016 ontvangen. Woerden heeft per inwoner gemiddeld 5,4 kilo ingezameld tegenover 4,8 kilo in vergelijkbare steden.

Landelijk ligt het gemiddelde zelfs nog lager: op 4,7 kilo per inwoner. Dit is de uitkomst van een prestatievergelijkend onderzoek, uitgevoerd naar de afgifte van elektronisch afval via de gemeentelijke milieustraten.

De gemeente heeft met Wecycle een afspraak voor de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties