Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nat

Het blijft de komende dagen nat. Vandaag gaat geleidelijk de zon achter de wolken schuil. In de middag gaat er regen vallen, waarbij in de avond winterse neerslag kan vallen. de meest zwakke wind is west? Het kwik loopt op naar 5*C. In de nacht klaart het breed op en daalt de temperatuur naar 0*C. Zondag is het bewolkt. In de loop van de middag valt er opnieuw regen. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 5*C aa. 2010 11 26 Ochtendrood omg Lubeckstraat Oldenzaal 1

 

Nu op RPL: Leon Live

Zendvergunning lokale omroep bijna verlopen

Logo Mengpaneel1De vergunning om te mogen uitzenden van de lokale omroep van De Ronde Venen verloopt begin volgend jaar. De omroep moet voor september een aanvraag voor verlening indienen.

Als er daarnaast geen andere gegadigden zijn zal de gemeente De Ronde Venen bekijken of de omroep aan alle eisen voldoet en vervolgens aan het commissariaat voor de Media voorstellen de machtiging te verlengen.

Lokale publieke omroepen krijgen in ons land als ze aan de eisen voldoen voor 5 jaar vergunning. Daarna moet de vergunning worden verlengd maar kunnen zich ook andere initiatieven melden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties