Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nat

Het blijft de komende dagen nat. Vandaag gaat geleidelijk de zon achter de wolken schuil. In de middag gaat er regen vallen, waarbij in de avond winterse neerslag kan vallen. de meest zwakke wind is west? Het kwik loopt op naar 5*C. In de nacht klaart het breed op en daalt de temperatuur naar 0*C. Zondag is het bewolkt. In de loop van de middag valt er opnieuw regen. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 5*C aa. 2010 11 26 Ochtendrood omg Lubeckstraat Oldenzaal 1

 

Nu op RPL: Leon Live

Ondernemers Woerden bundelen de krachten

Logo Handen schuddenOndernemers in Woerden hebben de handen ineen geslagen om Woerden als zakelijk sterk merk te positioneren. Dit op het gebied van events, congressen, bijeenkomsten en vergaderingen.

Na diverse bijeenkomsten is besloten om een collectief te vormen om zo Woerden als congres- en eventregio landelijk op de kaart te zetten. Gert-Jan Stok van het Woerdense Kasteel, Jonathan Ruijter van MeetINoffice en Tanja van Veen van het Best Western Cityhotel hebben dit geïnitieerd en zijn in gesprek gegaan met Woerden Marketing.

Morgen gaat het collectief officieel van start bij het Kasteel Woerden. Burgemeester Molkenboer zal een openingswoord verzorgen. Op 1 september zal er ook een website online gaan, waar de deelnemende zakelijke locaties op zijn vertegenwoordigd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties