Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

ING-geldautomaat Harmelen niet vervangen

Logo PinbetalingHet ziet er naar uit dat de ING-geldautomaat in Harmelen niet vervangen gaat worden. Drie weken geleden werd geprobeerd de pinautomaat bij de Primera in de Kalverstraat in Harmelen...

op te blazen. Sindsdien is het apparaat buitenwerking gesteld en afgeschermd met een houten bekisting. Uit tweets van ING Nederland op Twitter valt op te maken dat het opnieuw in gebruik nemen van de 'flappentap' er niet in zit.

Op de vraag wanneer er een oplossing komt voor een vervangende pinautomaat in Harmelen wordt verwezen naar het ING-servicepunt in de Primera winkel. Daar kunnen echter alleen ING-klanten tijdens de openingstijden van de winkel terecht. Verder meldt ING dat het gebruik van contant geld in rap tempo afneemt. Het kan zijn dat er daardoor geen automaat extra geplaatst wordt in Harmelen, aldus ING Nederland.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties