Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Gezamenlijke aanpak problemen Vechtplassen

Logo Maarsseveense PlassenRuim twintig bij de Oostelijke Vechtplassen betrokken overheden, bewoners, natuurorganisaties en ondernemers hebben de wens uitgesproken om een groot aantal...

problemen in dit gebied gezamenlijk aan te pakken. In een akkoord wordt de komende tien jaar gewerkt aan een kwaliteitsverbetering voor natuur, landschap, recreatie, toerisme en de leefomgeving.

Bestuurders van onder meer de provincie Utrecht, gemeenten Wijdemeren en Stichtse Vecht, en natuurmonumenten hebben besloten om tot formele ondertekening van het gebiedsakkoord over te gaan. Dit gebiedsakkoord moet leiden tot een duurzame verbetering van natuur- en waterkwaliteit en zal een stimulans zijn voor de watersport- en recreatiesector.

Voor de financiering van het akkoord met de uitvoeringsprojecten is in totaal ruim 77 miljoen euro nodig.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties