Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Commodores - Nightshift

Wie jarig is trakteert!

Logo Van Leeuwen 50Het Harmelense Bouwbedrijf Van Leeuwen bestaat op 26 september 50 jaar. Deze mijlpaal word gevierd met een bijzondere actie in Harmelen. Voor een persoon, gezin, instelling...

vereniging of organisatie die het hard nodig heeft maar dit niet zelf kan bekostigen, gaat Van Leeuwen een gratis verbouwing uitvoeren. Belangstellenden die hierop kans willen maken kunnen hun ideeën insturen met een tekening op papier, in PowerPoint of een in elkaar geknutselde maquette waarbij is aangegeven voor wie de verbouwing bedoeld is en waarom.

De presentatie moet voor 15 september zijn ingediend. Een deskundige jury bestaande uit de architecten Joost Knijff en Marc Jongepier, burgemeester Victor Molkenboer en Robert van Leeuwen, selecteert uit alle inzendingen het winnende idee.

Tijdens het verjaardagsfeest van Bouwbedrijf Van Leeuwen op 30 september wordt het uitgekozen idee bekend gemaakt. Het budget voor de verbouwing bedraagt vijf duizend euro.

Op de website van het bouwbedrijf is meer informatie beschikbaar en ideeën kunnen worden aangemeld via marleen@bouwbedrijf-vanleeuwen.nl

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties