Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Katten moeten verplicht een chip krijgen

Logo KatHet verplicht chippen van katten wordt door de Stichting Dierenhulpverlening Woerden van harte ondersteunt. Veel zwerfkatten komen in het asiel in Harmelen terecht omdat ze geen...

chip hebben. Het gebeurt ook regelmatig dat voor zwaargewonde of erg zieke katten een medische behandeling moet worden ingezet zonder dit met de eigenaar te kunnen overleggen. Nog erger is, vindt de Dierenhulpverlening, wanneer ze een dier bij ondraaglijk lijden zonder hoop op herstel moeten laten inslapen zonder dat de eigenaar afscheid heeft kunnen nemen.

Met het chippen van katten wordt veel dierenleed bespaard en kan het zwerfkattenprobleem worden teruggedrongen, meldt de stichting. Daarnaast is het ook van belang dat katten die buiten komen gecastreerd (gesteriliseerd) worden. Een verantwoordelijkheid van eigenaren die wat de Dierenhulpverlening betreft voor zichzelf spreekt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties