Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Commodores - Nightshift

Fietser geschept op de Marnixlaan

Logo Ambulance4In Utrecht aan de Marnixlaan heeft een auto een fietser geschept en de bestuurder is daarna doorgereden. De fietser, een 24 jaar oude Utrechter werd meters de lucht in gesmeten en...

kwam op de weg terecht. Het slachtoffer is met een gebroken been en waarschijnlijk inwendig letsel met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte reed vermoedelijk in een zwarte Fiat Punto. Een van de buitenspiegels is van de auto afgebroken en naar alle waarschijnlijkheid heeft de wagen schade aan de voorzijde.

Tijdens het afhandelen van het ongeluk reed er een man door de afzetting heen. Na controle bleek zijn rijbewijs al in 2011 verlopen te zijn en hij werd naar het politiebureau gebracht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties