Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Commodores - Nightshift

Afstemming projecten taalvrijwilligers

Logo SchoolbordHet landelijk platform voor taalcoaching aan migranten – Het Begint met Taal – vraagt aan de gemeente Woerden de taalvrijwilligers onder de aandacht van de politieke partijen te brengen.

Taalvrijwilligers maken het inburgeringexamen waardevol doordat anderstaligen hun Nederlands op die manier regelmatig kunnen oefenen, laat het platform weten. Ze wijst erop dat de gemeente de taak heeft het aanwezige aanbod af te stemmen zodat eerdere ervaringen en netwerken niet verloren gaan maar benut worden. Vrijwillige inzet voor anderstaligen is de komende jaren belangrijk zodat meer nieuwkomelingen mee kunnen doen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties