Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Woonboerderij steeds populairder

Logo VerkochtDe verkoop van woonboerderijen in het Groene Hart neemt in vraag toe sinds vorig jaar. Het aanbod neemt af. Een kwart van de kopers zijn mensen uit de grote steden zegt makelaar...

Albert de Koning uit Waarder in het AD. Eerder waren er 100 woonboerderijen in de verkoop en nu zijn dat er 65. Vooral monumentale panden in het gebied zijn bij stedelingen populair.

De Nederlandse Vereniging van Makelaars weet dat vorig jaar 65 woonboerderijen zijn verkocht in het Groene Hart, het grootste aantal in de afgelopen tien jaar. Ook in de eerste helft van dit jaar zijn er al 30 verkocht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties