Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: Tears For Fears - Woman In Chains

Rietveld 25 in ere hersteld

Logo Stichting StadsherstelDe voormalige burgemeesterswoning aan Rietveld 25 in Woerden is in ere hersteld. Genodigden konden afgelopen weekend een kijkje in de woning nemen. Stichting Stadsherstel Woerden...

heeft de goeddeels verpauperde woning laten restaureren door aannemer Van Beek. Het huis is grotendeels klaar op het afwerken na. Dat de woning uniek is, was voor Stichting Stadsherstel Woerden al duidelijk. De voormalige burgemeesterswoning wordt in hetzelfde rijtje genoemd als de watertoren en de dienstwoning van molen 'De Windhond'.

Stadsherstel zegt op hun website het een uitdaging te vinden de komende jaren nog meer van deze panden aan de lijst toe te voegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties