Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Woerdense partijen staan achter burgemeester

Logo WietteeltWoerdense partijen van de gemeenteraad staan achter burgemeester Victor Molkenboer die door drugscriminelen met de dood is bedreigd. Op de Hollandbaan zijn afgelopen...

weekend leuzen gekalkt met teksten als “Molkenboer aftreden of dood” en “politie en Molkenboer jullie gaan branden” ondertekend door drugsdealers. De actie wordt gezien als een reactie op het aangescherpte drugsbeleid van de burgemeester en de politie.

Het CDA noemt het op Twitter een heftig bericht. D66 zegt in een tweet drugshandel niet te accepteren en doodsbedreigingen ook niet. Zij staan volledig achter de burgemeester en het uitgevoerde beleid.

Ook Inwonersbelangen laat in een tweet weten dat Woerden de drugsoverlast meer dan zat is. Doorpakken is de enige manier om dit probleem op te lossen, stelt de partij.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties