Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Stadsverwarming duurder

Logo stichting Stadsverwarming UtrechtUtrechtse huishoudens met stadsverwarming betalen veel meer voor hun stookkosten dan stadgenoten met een eigen cv-ketel. Het echte verschil kan volgens de stichting Stadsverwarming...

Utrecht wel in de honderden euro’s lopen. Zij baseert zich op een nieuw rapport van adviesbureau W/E adviseurs, ingehuurd door de gemeente Utrecht. Het gaat vooral om de wijken Leidsche Rijn en Overvecht.

De stichting vindt dat de gemeente intensiever moet lobbyen in Den Haag, waar de tarieven worden bepaald. De Warmtewet uit 2014 schrijft voor dat jaarlijkse de maximumprijs voor warmte wordt vastgesteld door de Autoriteit Consument en Markt‎ (ACM). De gemeente Utrecht heeft nog tot eind augustus de tijd om daarop te reageren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties