Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Smokey Robinson & The Miracles - The Tracks Of My Tears

Wielerclub wijst op gevaarlijke situaties

Logo WTC WoerdenDe WTC, de Wieler- en Toerclub Woerden heeft in een brief aan het Woerdense college van B en W aandacht gevraagd voor de gevaarlijke situaties die ontstaan bij trainingen en...

wedstrijden van de WTC.

WTC is een snelgroeiende vereniging die veel gebruik maakt van de wielerbaan aan de buitenrand van Sportpark Cromwijck. Daarnaast zijn er nog andere grote verenigingen die van het sportpark gebruik maken zoals Tennisvereniging Cromwijck en de Mixed Hockeyclub.

De parkeerplaats van het sportpark is echter maar op een manier bereikbaar vanaf de Waardsedijk. Door de grootte van de verenigingen zijn er veel verkeersbewegingen tijdens de sporturen. Deze kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties