Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Zorgen om dierensterfte

Logo Eendjes1Bewoners van de Nieuwegeinse wijk Batau-Noord maken zich grote zorgen om de dierensterfte in een plas bij de Rendierweide. Daar zijn de laatste tijd meerdere zwanen, maar ook eenden...

doodgegaan. Buurtbewoners hebben uit voorzorg de nog levende dieren uit het water gehaald en naar een dierenarts gebracht.

Buurtbewoners zijn vooral bezorgd omdat kinderen er in het water spelen. Men is bang dat het water onveilig is voor kinderen. Ook stinkt het vaak rondom het water.

Het CDA in Nieuwegein wil opheldering over de situatie. Volgens de fractie is de kwaliteit van het water erg slecht, en is er mogelijk sprake van botulisme.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties