Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

Tijdelijk meer goederentreinen langs Woerden

Logo NS ProRailVan dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 11 augustus rijden er vanwege werkzaamheden geen treinen over de Moerdijkbrug. Gedurende die tijd worden goederentreinen...

omgeleid via Woerden-Utrecht en via de Betuweroute. Tot die oplossing zijn ProRail, de Duitse spoorbeheerder DB Netz en de goederenvervoerders samen gekomen.

Het spoor op de Moerdijkbrug is in 2003 vervangen en heeft in 2014-2015 groot onderhoud gehad. Helaas is gebleken dat dit zeer complexe onderhoudswerk niet juist is uitgevoerd, waardoor in 2016 diverse spoedreparaties hebben plaatsgevonden met veel hinder voor reizigers en verladers. Een totale vernieuwing van de ruim één kilometer lange spoorconstructie is daarom noodzakelijk.

Foto: ProRail
herstelwerkzaamheden aan de moerdijkbrug 1280x852px e nr 5358

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties