Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Voorlopig plan voor Korte Waarder

Logo FietsrouteDe Korte Waarder in Nieuwerbrug moet veiliger worden voor fietsers en voetgangers. Daarom proberen de inwoners manieren te bedenken om de weg zo in te richten dat die minder...

aantrekkelijk wordt voor sluip- en vrachtverkeer.

Op 6 juli organiseerde de gemeente samen met de WIN een informatieavond voor de inwoners over de inrichting van Korte Waarder. Zodra de ideeën die daar werden geopperd in het plan zijn verwerkt, zal het plan opnieuw worden gepresenteerd.

Naar verwachting zal in 2018 de zuidelijke randweg bij Woerden worden geopend. De inwoners van Nieuwerbrug zijn benieuwd of het vrachtverkeer op Korte Waarder daarna zal afnemen. De gemeenteraad van Woerden heeft tot nu toe geen geld willen investeren in de Westelijke randweg.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties