Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Prijs terras Utrecht redelijk

Logo BiertapDe gemiddelde prijs voor een 'rondje' (twee koffie, twee fris, twee bier en twee glazen rosé) op een terras in Utrecht bedraagt 21,80 euro. Deze prijs is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Deze resultaten zijn afkomstig van het jaarlijkse terrasonderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies. Van de 21 steden waar het adviesbureau de prijzen heeft geanalyseerd staat Utrecht op plaats 13. Amsterdam blijft voor het derde jaar op rij de duurste terrasstad van Nederland en Zwolle de goedkoopste. In Amsterdam is de klant gemiddeld 24,25 euro kwijt en in Zwolle 21 euro.

Uit onderzoek blijkt dat de stijging van de inkoopprijs net als voorgaande jaren niet volledig wordt doorberekend aan de Nederlandse consument. De inkoopprijs van bier steeg het afgelopen jaar met circa 3,7%, terwijl de horecaondernemers de prijs voor een fluitje gemiddeld verhoogde met 2,1%.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties