Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Faillissement Witteveen

Logo witteveen modeDameskledingverkoper Witteveen Mode is failliet verklaard bij de rechtbank Midden-Nederland. Witteveen heeft 98 Nederlandse filialen, waarvan een filiaal in Woerden. De winkel op de...

Voorstraat is vooralsnog open, maar tot wanneer dat het geval is blijft onzeker. Medewerkers in de winkel op de Voorstraat melden aan RPL dat hen is gevraagd met enthousiasme de winkel te openen en het per dag te bekijken.

Curator Rinke Dulack van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen heeft besloten om de winkels nu nog open te houden. Dit kan betekenen dat ze rekening houden met een mogelijke doorstart. De online winkel van Witteveen Mode is wel uit de lucht gehaald. Als de keten moet sluiten komen er ongeveer 400 werknemers op straat te staan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties