Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

'Dommy' nieuwe mascotte Utrechtse Domtoren

Logo Domtoren'Dommy' is de nieuwe mascotte van de Domtoren. Het is een wandelende 180 cm hoge versie van de beroemde Utrechtse toren. Het ontwerp is gebaseerd op een figuurtje uit het lespakket...

van de Domtoren, 'Noem jij mij Dom?'. Het figuurtje 'Dommy' is tot een pak gemaakt zodat iemand het kan aantrekken. Kostuummaakster Meike Sier uit Amsterdam heeft het pak gecreëerd dat is bedoeld voor kinderen om mee op de foto te gaan of te knuffelen.

De ontwerpster is onder meer bekend van rekwisieten in een videoclip van Anouk en in de film Bro's Before Ho's, van het Lost & Found-konijn van de NS. Ze heeft ook het Roboboy-transformerkostuum gemaakt dat in een reclame van Volkswagen voorkomt.

'Dommy' zal worden gebruikt voor promotie van de Domtoren en de VVV Utrecht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties