Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Commodores - Nightshift

Centrummanager werkt aan levendiger Montfoort

Logo Gemeente MontfoortDe nieuw aangestelde centrummanager Leendert Scheel werkt aan een levendiger binnenstad in Montfoort. Hij gaat praten met de gemeente, winkeliers en ondernemers over de leegstand...

in de stad. Hij zegt het niet allemaal alleen te gaan doen, schrijft Zenderstreeknieuws. Hij zal de partijen op weg helpen, in contact brengen met elkaar en waar nodig wat bijsturen. Mensen kunnen heel veel zelf, zegt Scheel. Maar vaak is er een klein zetje nodig waarmee alles in een versnelling komt.

Montfoort is op tal van terreinen goed gestructureerd. Ideeën te over, maar er gebeurt weinig tot niets mee. Een idee van Scheel is de leegstaande panden tijdelijk te verhuren aan startende ondernemers. Zo kunnen zij op weg worden geholpen en neemt de leegstand af.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties