Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: Tears For Fears - Woman In Chains

Overname Van Vliet Transport IJsselstein

Logo Transport BandenTransportbedrijf Van Vliet Transport uit IJsselstein is overgenomen door Remco Vos. De zakenman, die ook eigenaar is van De Klok Logistics en Vortex Logistics, heeft alle aandelen...

overgenomen van eigenaar Ronald van Vliet. Vos verklaart dat de overname van het familiebedrijf snel tot stand is gekomen vooral ook omdat de bedrijfsactiviteiten van Van Vliet vergelijkbaar zijn met die van De Klok Logistics. Het in 1957 opgerichte familiebedrijf behoudt de bedrijfsnaam Van Vliet Transport en blijft in IJsselstein gevestigd.

Het transportbedrijf is binnen de Benelux specialist in fijnmazige 24-uurs distributie voor met name klanten actief in de Doe Het Zelf, tuincentra, disposables en reinigingsproducten en groupage diensten in Europa.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties