Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

ABS Autoherstel Ad de Goey breidt uit

Logo AutorijlesABS Autoherstel Ad de Goey aan de Rietdekkersweg in Woerden gaat verbouwen en uitbreiden. Er komt een nieuwe receptie en een splinternieuwe expertiseruimte. Onlangs is de eerste...

paal geslagen. Na een jaar van voorbereiding en slopen is de bouw nu echt begonnen. De fundering voor de uitbreiding ligt er inmiddels en ook het stelwerk voor het metselwerk staat er al. De eigenaren Ad jr. en Albèrt de Goey breiden uit omdat ze nog kansen en mogelijkheden zien om te groeien. Straks kunnen er 30 procent meer auto’s worden gerepareerd.

De broers De Goey willen een grote duurzaamheidsslag maken, met het oog op de plannen van de overheid voor 2020 en 2030. Volgens planning moeten de verbouwing en uitbreiding binnen tien weken klaar zijn. Tijdens de bouwperiode wordt er gewoon doorgewerkt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties