Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Dief betrapt bij het stelen van verkeersborden

Logo Politie12Een motoragent heeft op de Raadhuislaan in Harmelen een jongeman op heterdaad betrapt bij het stelen van een verkeersbord. De jongen gooide het bord in een tuin waar in totaal 3...

reclameborden en 2 verkeersborden lagen. De borden waren uit de grond getrokken samen met vermoedelijk twee andere jongens.

Eén jongen van 17 afkomstig uit Kamerik werd aangehouden. Hij mocht een nachtje op het bureau doorbrengen en werd voorzien van een HALT-verbaal. Hij werd later door zijn moeder opgehaald. Zijn twee vrienden waren met de noorderzon vertrokken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties