Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Aandacht voor archeologie bij verkiezingen

Logo Archeologie 2De Stichting Reuvens heeft in een brief aan de gemeenteraad van Woerden partijen opgeroepen in hun verkiezingsprogramma's aandacht te besteden aan het archeologisch erfgoed.

Omdat archeologische resten meestal niet zichtbaar zijn, maakt ze dat ten onrechte onbekend. Maar overal waar archeologische resten worden opgegraven wordt gebouwd aan de geschiedenis en identiteit van een wijk, dorp, stad of regio, meldt de stichting.   

Archeologie is van ons allemaal en een verantwoordelijkheid van de overheid, het verbindt en het is een investering in de toekomst. Geef archeologie daarom een plek in het verkiezingsprogramma, luidt de oproep.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties