Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Vervuilde grond Defensie-Eiland geen risico

Logo SaneringDe vervuilde grond op het Defensie-Eiland in Woerden vormt geen risico voor mens, plant of dier. Ook is de kans op verspreiding van de verontreiniging dusdanig klein dat niet met spoed...

gesaneerd hoeft te worden. Dat hebben Gedeputeerde Staten van Utrecht besloten naar aanleiding van bodemonderzoeksrapporten en een deelsaneringsplan die zijn ingediend door VORM Ontwikkeling, de projectontwikkeaar van deze locatie.

Er is wel sprake van ernstige bodemverontreiniging, maar gelet op het huidige of het toekomstige gebruik van de bodem is een spoedige aanpak niet noodzakelijk, vindt het provinciebestuur. Gedeputeerde Staten van Utrecht stemmen dan ook in met het deelsaneringsplan van VORM Ontwikkeling.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties