Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Geen treinen tussen Alphen en Bodegraven

Logo NS cs utrechtEr rijden dit weekend geen treinen tussen Leiden en Bodegraven. Dit komt doordat er gewerkt word aan het spoor. De treinen rijden wel tussen Bodegraven en Woerden. De NS zet bussen in..

om reizigers van Bodegraven naar Alphen en omgekeerd te vervoeren. Zij dienen echter wel rekening houden met extra reistijd.

Dit weekend is het laatste weekend dat er ook geen treinen tussen Alphen en Gouda rijden. Het treinverkeer was ruim drie weken niet mogelijk door de werkzaamheden van ProRail aan de bouw van twee nieuwe stations in Boskoop en Waddinxveen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties