Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Commodores - Nightshift

Utrecht scant kentekens op bedrijventerreinen

Logo KentekenGemeente Utrecht scant momenteel alle kentekens van auto's op acht bedrijventerreinen in de stad. Op deze manier verwacht de gemeente gestolen of geregistreerde voertuigen sneller...

terug te kunnen vinden, meldt het AD. Het gaat om de bedrijventerreinen Papendorp, Oudenrijn, Nieuw Overvecht, Woonboulevard, Cartesius, het Business Eiland, Lage Weide en Rijnsweerd. Met het toezicht moeten ook andere criminele activiteiten sneller worden opgespoord.

D66 en GroenLinks in Utrecht zijn niet te spreken over de controle van de auto’s op deze manier. Beide partijen gaan burgemeester Jan van Zanen vragen wat hij van de scancontrole vindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties