Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Sharon Kips - Heartbreak Away

Kaartautomaat station Woerden werkt niet optimaal

Logo Klok Station WoerdenDe kaartautomaat op het station in Woerden werkt niet optimaal. Een treinreiziger wilde onlangs zijn ov-chipkaart bij de kaartautomaat opwaarderen, maar de pinautomaat...

gaf echter steeds de melding 'afgebroken' of 'pas defect'. Dat laatste klopte niet want de passagier reisde sinds 2 weken met een nieuwe pas. De reiziger vond dit zeer hinderlijk en had geen tijd om naar een andere automaat te lopen.

Op het NS-forum vertelt hij dit probleem al eerder met deze automaat te hebben gehad, maar dacht toen dat het aan zijn pas lag. Hij roept de NS op om de dienstweigerende kaartautomaat te komen repareren. Voor zover bekend is dat nog niet gebeurd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties