Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Wilhelmina van Pruisenbrug overdag open

Logo Brug openVanwege de baggerwerkzaamheden in de Hollandse IJssel blijft de Wilhelmina van Pruisenbrug in Hekendorp overdag open staan. Dit zal zijn van 's morgens 7.00 tot 's avonds 20.00 uur....

Die openstelling moet zorgen voor een vlotte aan- en afvoer van de volle en lege baggerschuiten. Voetgangers en fietsers kunnen toch gebruik blijven maken van de oeververbinding door via de handbediening de twee brugdelen te laten zakken.

De gewijzigde openstelling gaat in op dinsdag 1 augustus en duurt tot en met vrijdag 15 december. Op beide oevers komen informatieborden te staan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties