Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

RPL Woerden waarschuwt gemeente over Japanse duizendknoop

Logo duizendknoopRPL Woerden heeft in een brief aan de gemeente gevraagd in actie te komen tegen de Japanse duizendknoop die om het gebouw staat. Een oplettende vrijwilliger...

herkende de plant. De duizendknoop kan door fundamenten en muren groeien, wat grote schade aan gebouwen kan geven. Eerder dit jaar is al gewaarschuwd om de Japanse duizendknoop niet in de groene bak te doen vanwege de hardnekkigheid waarmee de plant is uit te roeien. Een echt effectief middel om de plant uit te roeien is er nog niet. Een goed advies is de wortels uit te graven, maar die kunnen wel 3 tot 5 meter diep liggen.

Foto: RPL31 duizendknoop

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties