Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Commodores - Nightshift

Woerdenaar genomineerd voor gehandicaptenprijs

Logo Gouden Venus van MiloWoerdenaar Frank Sanders is één van de 100 genomineerden voor de Gouden Venus van Milo, een onderscheiding voor mensen die zich inzetten voor het...

gehandicaptenbeleid. De prijs wordt sinds vorig jaar uitgereikt door het DELA Goede Doelen Fonds. Door de erfelijke stofwisselingsziekte X-ALD is Frank Sanders rolstoelgebonden. Via diverse social media kanalen probeert hij op ludieke, maar vooral ook positieve wijze het belang van toegankelijkheid voor gehandicapten onder de aandacht te brengen, zowel lokaal als landelijk.

Verder is Frank Sanders samen met Thomas Maas het boegbeeld van Inclusie Woerden. Frank wil ook de toegankelijkheid verbeteren door de discussie met verschillende partijen online en in de praktijk aan te gaan over geconstateerde ontoegankelijkheid.

Foto: PR
31 nominatie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties