Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Maroon 5 ft. SZA - What Lovers Do

Samenwerking Maartenskliniek met Smith & Nephew

Logo Operatie ChirurgDe Sint Maartensklinieken in Woerden en Nijmegen gaan nauw samenwerken met Smith & Nephew, een internationale marktleider op het gebied van medische technologische hulpmiddelen.

Doel is het verder verbeteren van de orthopedische patiëntenzorg. De Maartenskliniek loopt in Nederland voorop als het gaat om operaties met knieprothesen. De keuze viel op Smith & Nephew omdat zij behalve dat zij goede protheses leveren ook internationale ervaring en netwerken in de zorg hebben.

Wouter Wigmans, general manager van Smith & Nephew stelt dat de samenwerking hen op langere termijn inzicht geeft om waarde aan de gezondheidszorg toe te voegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties