Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Maroon 5 ft. SZA - What Lovers Do

Onderzoek naar overlast bedelaars en muzikanten

Logo Gitaar1Drie partijen gaan dit najaar in de binnenstad van Utrecht aan een oplossing werken om overlast van bedelaars en straatmuzikanten tegen te gaan. Centrummanagement Utrecht...

het overkoepelend orgaan van ondernemers in de Utrechtse binnenstad, het wijkbureau Binnenstad en de Academie van de Stad starten een project met studenten om preventieve oplossingen aan te dragen Het centrum is een aantrekkelijke plek, ook voor bedelaars en straatmuzikanten.

Hoewel ondernemers in het centrum zien dat dit bij een grote stad hoort, zijn zij niet blij met de overlast die bedelaars en straatmuzikanten veroorzaken. Naast de mogelijke maatregelen die overlast beperken zal een deel van de oplossing acceptatie kunnen zijn.

De reden dat studenten bij het project worden betrokken is omdat zij volgens het CMU beter buiten de gebaande paden kunnen denken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties